avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna,
astazi am primit o somatie de executare silita pt recuperarea unui credit luat de la banca... si preluat de un recuperator credite.Creditul l-am scos in anul 2007,am reusit sa platesc rate doar 1 an iar apoi am ramas fara serviciu,pur si simplu nu am avut bani pt rata.Mentionez ca valoarea creditului a fost de 10000euro,fara garantii.Pana acum am tot fost contactata de cei de la recuperari credite,carora le-am prezentat verbal si telefonic problema ,dar bineinteles nu i-a interesat.Nici acum nu am un loc de munca si am primit aceasta somatie,va rog ajutati-ma,ce se poate intampla,in cea mai grava situatie?
Va multumesc din suflet
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
elsa1981, utilizator
mi-au trimis somatia,nu ainceput executarea silita?
executarea silita incepe dupa ce un executor obtine de la instanta incuviintare pt executare silita. Puteti verifica pe www.portaljust.ro dupa numele dvs la judecatopria de care apartineti cu domiciliu. Daca nu va gasiti, e lucru bun :)
va pot executa bunurile
Nu va speriati si in special nu raspundeti la amenintari(telefon etc)
atata vreme cat nu lucrati si nu aveti bunuri de pret nu va pot face nimic-decat scandal -
Cand veti lucra stabiliti dumneavostra cat puteti plati lunar,o suma minima,ca sa vada buna credinta.
Daca au trecut trei ani de la ultima plata si nu s-a intrerupt termenul de prescriptie, cereti contestatie la executare pe motiv ca datoria s-a prescris. Somatiile de la firma de recuperari nu intrerup termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)