avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru in urma unei modificari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru in urma unei modificari

In cazul unui imobil proprietate privata cu cadastru si intabulare legale, daca s-a efectuat o modificare care nu modifica limitele proprietatii fata de cele din jur(demolarea unor deprndinte),este necesara o actualizare a cadastrului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:32, 14 Octombrie 2012
Este vorba despre modificari executate la apartament in imobil de locuit?
Nu.Este vorba de demolarea unor dependinte in curte, alipite de casa.
daca dependintele la care faceti referire au fost anterior demolarii cuprinse in fisa cadastrala va trebui sa operati modificarile (va trebuie si autorizatia de demolare atasata cererii)
Uitati-va in extrasul C.F. . Daca apar dependintele in extras (uitati-va si in planul cadastral depus in vederea intabularii) atunci trebuie facuta actualizare C.F. si probabil ar fi trebuit si autorizatia de demolare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Amalia Dana Girbo, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
b]roterana a scris in alt topic:

Va multumesc pentru lamuriri.Cum pot sa intru in posesia extrasului de carte funciara?

cosmin_stanciu a raspuns

Completati o cerere pt. eliberarea extrasului de carte funciara pt informare la sediul Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.

Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)
Alipire si actualizare - ajutor!! jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea problema pentru ca nu reusesc sa ma mai descurc cu multitudinea de acte care mi se cer: sunt ... (vezi toată discuția)
Alipire 2 apartamente - unul ipotecat radualex9999 radualex9999 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: - sunt proprietarul unui apartament de 2 camere ipotecat in favoarea bancii (cumparat cu credit ipotecar); - acum ... (vezi toată discuția)