avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinerea formularului e-101
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinerea formularului e-101

Lucrez pe platforma in Norvegia ca si Geolog ,( Consultant printr-o firma din Anglia) si m-ar interesa in ce conditi si cum as putea obtine formularul E-101 . Mentionez ca momentan platesc toate taxele aferente in Norvegia si am fost intrebat de serviciul de taxe de aici daca platesc National insurance in tara si daca pot sa dovedesca asta cu acest formular E-101. Mentionez ca in tara platesc doar CAS si in rest nu am alte contributii.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 15 Octombrie 2012
Formularul E101 a fost inlocuit cu formularul A1 ... cu ce angajator aveti incheiat raportul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare in ue si contract e101 pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Ce conditii trebuie respectate in cazul detasarii intr-o tara membra UE?Ce presupune semnarea unui contract E101 ,unde se inregistreaza si ce ... (vezi toată discuția)
Formularul e101 GlassPartners GlassPartners Buna ziua, as dori sa aflu cum pot obtine formularul E101 din Romania, avand in vedere ca angajatii nostri sunt cetateni romani si lucreaza pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)