avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

srl

srl nou infiintat cu activitate de comert trebuie sa se inregistreze la primarie si fisc daca deocamdata nu functioneaza sau numai dupa ce deschide punctul de lucru. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:11, 14 Octombrie 2012
Este deja inregistrat la fisc, deoarece are un cod fiscal. Chiar daca nu are inca activitate, va trebui sa depuneti declaratiile la termenele legale in conformitate cu legislatia in vigoare. Va sfatuiesc sa consultati un contabil autorizat.
sunt de acord,declaratiile la fisc le voi depune problema e ca un contabil zice ca trebuie in termen de o luna de la infiintare sa ma inregistrez la primarie si la fisc(pt ce odata ce nu am un punct de lucru,inca caut sa inchiriez)si altul zice ca nu e nevoie de inregistrare la primarie si fisc doar sa depun declaratile la fisc conform legi.
Aveti CUI emis de finante?
am CUI emis de ONRC
Acela este "Certificat de Inmatriculare" emis Registrul Comertului.
C.I.F.-ul (cod de inregistrare fiscala ) este emis de Directia de Finante. Pentru acesta nu ati depus actele?

Sunt doua notiuni diferite.

Alte discuții în legătură

Obtinere nif- cod de identificare fiscala emanuel64 emanuel64 buna ziua ! am un prieten israelian care a cumparat in oct 2012 un apartament in bucuresti sect 1. i-a facut sotiei procura pentru a-l reprezenta eu fiind in ... (vezi toată discuția)
Mi se solicita nif desi am pasaport romanesc Cristinutza2017 Cristinutza2017 Am dubla cetatenie(romana si germana) si am pasaport romanesc. Vreau sa inregistrez la Anaf un contract de inchiriere in calitate de proprietar si mi se cere ... (vezi toată discuția)
D301 cu cif pentru aic seli seli Va rog sa imi spuneti cum procedez in situatia in care am o societate cu un cif pentru operatiuni interne si un cif pentru AIC, LIC . Am sa inregistrez AIC la ... (vezi toată discuția)