avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluare imobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluare imobil

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat la reevaluarea unui imobil? Va rog sa-mi confirmati daca ce stiu eu este corect: Se evalueaza imobilul de un expert, pe baza evaluarii se introduce noua valoare in contabilitate pana la 31 decembrie. Se depune balanta la Oficiul de taxe si impozite. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionelamoro , utilizator 12:35, 27 Ianuarie 2009
Si o declaratie, in primul rand.reevaluare se face obligatoriu la 3 ani de la data darii in folosinta.
buna ziua,sunt cam noua in forum m ar interesa daca stie cineva inregistrarile contabile la reevaluarea unui imobil (crestere de valoare) si daca ch.cu amortizarea valorii adaugate sunt deductibile din punct de vedere fiscal.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare cladire avas avas Buna ziua, Am o cladire pe firma , reevaluata in noiembrie 2011. Am mers la TAXE SI IMPOZITE , ca sa inregistrez reevaluarea si mi-au zis ca reevaluarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire inainte de amortizarea integrala office.carmen office.carmen O firma vinde o cladire dupa doar cativa ani de la achizitie,deci neamortizata integral Partea neamortizata,la scoaterea cladirii din activ,se constituie ca ... (vezi toată discuția)
Amortizarea fiscala camicami camicami Spuneti-mi si mie ,va rog,care este baza lagislativa,actul normativ ,art.,conform caruia,in perioada 01.01.2007-30.04.2009 amortizarea diferentelor din ... (vezi toată discuția)