avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... domeniu public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

domeniu public

Dorim sa demaram o actiune cu elevii unei scoli, prin care ei sa imparta fluturasi pe strazile orasului. Fluturasii contin date despre diverse lucruri din activitatea elevilor. . Este nevoie de aprobare de la primarie?

Alte discuții în legătură

Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)
Autorizatie impartire fluturasi just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Doresc sa impart fluturasi pentru propria firma. Am inteles ca trebuie sa ma adresez Primariei. Este nevoie sa le ofer anumite documente sau exemple ... (vezi toată discuția)
Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)