avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie impartire fluturasi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie impartire fluturasi

Buna ziua! Doresc sa impart fluturasi pentru propria firma. Am inteles ca trebuie sa ma adresez Primariei. Este nevoie sa le ofer anumite documente sau exemple de fluturasi pentru a le aproba? Exista o taxa? Cam cat dureaza procesul de aprobare?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Ralu_405 , utilizator 21:25, 7 Ianuarie 2013
Da, trebuie prezentat modelul fluturasului+descrieerea acestuia in cuvinte (sa nu radeti), ceva acte de firma, descrierea locului unde doriti sa impartiti fluturasii, perioada, intervalul orar. Da, este taxa. Durata procesului de aprobare depinde de la institutie la institutie.
Multumesc pentru raspuns!
Eu vreau ca, pe parcursul a 2 zile, sa distribui fluturasii in diverse puncte. Are cineva idee cam cat dureaza aprobarea pt primaria s2 si cam cat m-ar costa? Sa imi fac o idee...
si pe mine ma intereseaza cat ar ajunge taxa...stie cineva? mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru dosar ajutor caldura _simo_ _simo_ [quot]In HG 996/2010, norme metodologice, OUG 5/2003 actualizata 2010 nu se stipuleaza ca ar trebui si acte doveditoare referitor la anexa nr 3 respectiv de la ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu secundar Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Aveti idee cat costa radierea unui sediu secundar si deschiderea unui SRL fara a apela la serviciile unui avocat? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pretul serviciilor Herra_ Herra_ Stie cineva, va rog, cat costa etapa I (lichidare fara lichidator- dizolvare S.R.L.) AGA si celelalte doc.le fac eu. Nu vreau la leu...vreau sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)