Buna seara,
Cu permisunea dvs doresc sa mai revin cu cateva completari pe marginea subiectului :
www.avocatnet.ro/content/for... .
Ca raspuns la solicitarea mea SC SOMETRA SA (aflata acum in conservare din cauza crizei), mi-a eliberat o adeverinta cu sporurile aferente perioadei lucrate in aceasta societate, in care se specifica ca in perioada 1997-2001 am lucrat in grupa I de munca iar din 2001-2009 grupa speciala.
Societatea Sometra are avizele necesare pentru echivalarea gr I cu grupa speciala, drept dovada cativa colegi de aceeasi varsta cu mine care au lucrat numai in Sometra cel putin 25 ani, au iesit la pensie la implinirea varstei de 50 ani. Lor li s-au recunoscut retroactiv toata vechimea avuta in gr I in grupa speciala.
Intrebare:
-conform celor spuse de dl Baican, ei nu beneficiez de echivalare cu grupa conditii speciale pentru perioada 1997-2001, tinand cont ca am lucrat in acelasi post in aceasi sectie in ambele perioade? Daca raspunsul este afirmativ ce proceduri trebuie sa indeplinesc tinand cont ca asa cum am specificat inainte societatea mi-a eliberat adeverinta in care se specifica ca in perioada 1997-2001 am lucrat in gr I.