avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avocatul poate executa daca nu are aceasta functie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avocatul poate executa daca nu are aceasta functie?

Un avocat din tribunal s-a oferit sa ma ajute, sfatuindu-ma sa merg pe mana acestuia si cu executarea, spunandu-mi ca o va face el. As vrea sa incerc, insa nu stiu daca un avocat poate face pe executorul, atata timp cat eu nu stiu sa aiba si acesta functie. Va rog, ma puteti lamuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 15 Octombrie 2012
Procedura de executare silita reprezinta si incumba responsabilitatea executorului judecatoresc
Posibil ca avocatul sa se fi referit ca poate desfasura cu acordul dvs - demersuri catre executor judecatoresc
lulikaa

Parerea mea, este ca acel avocat doreste sa va reprezinte si in faza executarii silite ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor tras la raspundere?!? angelica85 angelica85 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Am de recuperat o creanta. Am primit din partea tribunalului dreptul de executare silita. Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc cristina/BZ cristina/BZ Am o hotarere judecatoreasca executorie de drept, definitiva si irevocabila in cadrul unui litigiu de munca care obliga firma cu care am fost in litigiu sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executorul nu doreste sa execute demolarea partiala a unei case. solutii oddu22 oddu22 O persoana si-a construit casa pe terenul meu, iar dupa 2 ani, am castigat procesul, definitiv. [b]Instanta a dat urmatorul Verdict:[/b] [quot]\"Obliga ... (vezi toată discuția)