avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Urgent!! - Infiintare ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Urgent!! - Infiintare ong

Buna ziua
Am urmatoarea nelamurire in care as dori sa ma luminati.
As dori sa infiintez un ONG ai caror membri sa fie 3 SRL-uri care au ca si actionari aceleasi persoane fizice in nr de 2 dar cu un nr diferit de actiuni la cele 3 societati. Mentionez ca aceste societati au ca si actionari numai aceste 2 persoane.
Este posibil asa ceva, atata timp cat cele doua persoane sunt actionari in cele 3 S.R.L.-URI? Daca da am rugamintea sa-mi transmiteti un temei de drept.

Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:17, 15 Octombrie 2012
Da. Puteti sa infiintati respectivul ong cu membrii persoane juridice reprezentate prin persoanele care reprezinta legal cele trei SRL-uri.
La urmatoarea adresa aveti legislatia ce reglementeaza domeniul [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
george-neagu, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! infiintare ong - presedinte minor Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am o nelamurire. Se poate infiinta un ong cu un presedinte care are 17 ani si 9 luni??? Pentru deschiderea unui club (dicoteci) pe ce ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Dividendele societatii comerciale inființată de o asociație (ong) BaraganMarius BaraganMarius Bună ziua. Se dă următoarea speță. O institutie publica (Consiliu judetean sau Consiliu local/primarie) alături de 2 privați (S.A. și un S.R.L.) ... (vezi toată discuția)
S.r.l cu asociat asociatie topmasaj topmasaj Salut! Sunt Nelu si as dori sa aflu daca o asociatie care comform ordonantei 26 poate infiinta un srl, poate sa absoarba si un srl infiintat anterior ... (vezi toată discuția)