avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale URGENT!!! INFIINTARE ONG - PRESEDINTE MINOR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

URGENT!!! INFIINTARE ONG - PRESEDINTE MINOR

Buna ziua
Am o nelamurire. Se poate infiinta un ong cu un presedinte care are 17 ani si 9 luni???
Pentru deschiderea unui club (dicoteci) pe ce ar fi mai avantajos sa dechidem pe un srl sau un ong??? De asemenea am rugamintea de a ne spune ce avize si autorizatii trebuie daca aveti cunostinta???

Cu multumiri anticipate!!!:hm:
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 18:36, 8 Februarie 2011
Renunta la ideea cu ONG.
Este nevoie de un SRL si trebuie sa implineasca 18 ani
Este mai potrivit un SRL. Costurile de infiintare sunt cam aceleasi. Mai asteptati 3 luni sau faceti pe altcineva major dupa care schimbati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! - infiintare ong Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea nelamurire in care as dori sa ma luminati. As dori sa infiintez un ONG ai caror membri sa fie 3 SRL-uri care au ca si actionari ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva assportiva assportiva Detin o asociatie sportiva non-profit infiintata in anul 2011,fara datorii, dar din cauza problemelor financiare doresc sa o vand sau sa caut investitori ... (vezi toată discuția)
Ong - situatie complicata campuscodi campuscodi Buna ziua, Am nevoie de ajutor sa descalcesc o situatie mai complicata. La inceputul lui 2009 am ajutat niste prieteni mai tineri sa infiinteze un ONG ... (vezi toată discuția)