avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere centru inchirieri echipament sportiv iarna
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere centru inchirieri echipament sportiv iarna

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca in vederea deschiderii unui centru de inchirieri echipamente iarna (skiuri, clapari, placi snowboard etc) este nevoie de avize speciale. Aceiasi intrebare daca activitatea se limiteaza la comercializarea lor.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:44, 15 Octombrie 2012
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen printare 3d si asamblare corpuri de iluminat; avize necesare AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua. Am in plan infiintarea unei firme al carei obiect de activitate va fi reprezentat de producerea (printare 3D), asamblarea (montare fasung si cablu ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Avize pentru un centru de zi zpk zpk Cu riscul de a ma repeta (am incadrat gresit întrebarea) va rog din nou sa ma ajutati cu informatii in legatura cu avizele pe care trebuie sa le obtin in ... (vezi toată discuția)