Buna ziua am o rugaminte la dvs si daca se poate sa ma ajutati cu citeva informatii , sunt casatorita cu cetatean pakistanez intr un stat european( Cipru) de 1an si4 luni casatoria fiind facuta in fata autoritatilor cipriote nu la Ambasada Romaniei in Cipru,si in toata aceasta perioada am asteptat ca oficiul de emigrari cipriot sa i dea sotului dreptul de a calatori in tarile UE dar din pacate acest lucru nu s a intimplat pina acum , am mers de nenumarate ori la aceasta institutie si mereu am primit aceelas raspuns "Trebuie sa asteptati" ,timpul trece iar noi suntem blocati aici si nimeni nu ne poate ajuta , am apelat pina si la oficiul Uniuni Europene de aici si aceeasi poveste. Intrebarea mea este daca cer viza pentru el Ambasadei Romane de aici care sunt pasi si ce este necesar de facut in Romania pentru acordarea cetateniei romane pt el?Din putinele informatii care le am , am inteles ca pt acest lucru trebuie sa locuim 5 ani impreuna pe teritoriul tarii, insa planul nostru este sa plecam impreuna in Norvegia, sa muncim pt a avea posibilitatea de a ne cladi un viiitor pt familia noastra.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs, va rog sa ma ajutati:( nu vreau sa par milog dar va rog sa ma credeti ca sunt debusolata rau aici nimeni nu ne raspunde macar la o intrebare...... VA MULTUMESC Maria