avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita 55%
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita 55%

buna ziua am facut un credit de nevoi personale in franci elvetieni in 2008 pana anul trecut am platit rata si nu au fost probleme.luna trecuta am primit la serviciu executare silita 1/3 din salariu astazi am luat salariu si am avut proprire 1/3din salariu de la servici si cand sa scot restu de bani mia luat si banca unde imi livreaza salariu 1/3.dupa ce am primit executarea silita am fost la ei si le-am spus ca mai am un credit la banca si e la zi sa nu imi blocheze contul sa pot plati in continuare creditul dar nu ma luat nimeni in seama.problema mea este ca mi s-au luat direct de la serviciu 1/3,din contul unde primesc salariu1/3 si din din restul si luat banca rata care era la zi iar eu am ramas cu 1/3 din salariu,ce pot sa fac.este necesar un avocat?

Alte discuții în legătură

Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Executat silit- fara bunuri in proprietate yoanna2002 yoanna2002 Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale in franci elvetieni in 2008. Am achitat pana in octombrie 2012, apoi nu am mai avut posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)