avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Schimbare nume utilizator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Schimbare nume utilizator

Nu am gasit nicio pagina de contact al site-ului, asa ca ma intrebam cum se poate schimba numele de utilizator de pe forum?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 16 Octombrie 2012
Pentru comunicarea cu adminii site-ului aveti posibilitatea sa folositi mesageria privata, insa numele de utilizator nu se poate schimba.

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor. D

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag... >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume utilizator ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua. As dori sa imi schimbati numele de utilizator din Derbedea in Caliptra. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Nu am acces sa pun anunt pe un site de publicitate-ban Videodek Videodek as vrea sa stiu unde pot reclama faptul ca administratorul unui site de publicitata mi-a banat ip-ul si nu pot posta anunturi. (vezi toată discuția)
Un forum violeaza secretul corespondentei private a utilizatorilor sai klehus klehus Unul dintre cele mai mari forumuri (ca numar de utilizatori) din Romania are acces la mesajele private pe care le schimba utilizatorii intre ei. La sesizarea ... (vezi toată discuția)