avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nu am acces sa pun anunt pe un site de publicitate-ban
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nu am acces sa pun anunt pe un site de publicitate-ban

as vrea sa stiu unde pot reclama faptul ca administratorul unui site de publicitata mi-a banat ip-ul si nu pot posta anunturi.
Cel mai recent răspuns: alincma , utilizator 19:39, 7 Aprilie 2014
Masura dispusa de administratorul site-ului de a va bana,posibil sa aiba drept motivatie incalcarea regulamentului acelui site
Aveti posibilitatea sa solicitati clarificarea situatiei contactand administratorul site-ului prin mesagerie privata
iti schimbi ip, in caz ca ai ip static contactezi firma de unde ai internet sa ti-l schimbe
Am incercat de mai multe ori sa iau legatura cu dlui. insa refuza. As vrea sa stiu un forum unde sa pot cere explicatii.
Nu cred ca deblocarea se poate rezolva pe cale juridica. Fiecare website are propriile lui conditii de functionare iar administratorii vegheaza ca ele sa fie respectate si pot bloca pe cine vor fara sa raspunda civil sau penal pentru asta.
Nu cred că aveți șanse să scoată IP-ul din lista neagră. Ceva sa întâmplat, și nu ceva frumos. Uneori, administratorii baneaza IP-urile pentru încălcarea unui regulament sau pentru SPAM. Explicați și motivul pentru care s-a blocat IP-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de spam APASLARU APASLARU Buna ziua, Am fost membru pe un forum (ID-ul coincidea cu numarul masinii mele). La un moment dat am fost banat pentru ca nu respectam regulile forumului. ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie pe youtube floxter floxter Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru site-uri postate pe server in alt stat antonita antonita - e o companie de \\"persoanei afiliate\\"in Romania - care are site-uri pe un server in alt stat - scris in alta limba decat romaneste -si penru persoane ... (vezi toată discuția)