Cu cateva zile in urma cei de la Facebook Romania au blocat contul .Ieri lam deblocat , dar azi lau blocat iar si-mi cer sa ma indentific cu act de indentitate care sa detina CNP pentru a-l confrunta cu baza de date . Cand am deschis cont nu a cerut si act sa detina CNP Nelamurirea mea cea mare e . De unde au ei CNP meu , si in regulamentul lor spun ca sant o retea de SOCIALIZARE . Deci datele mele personale ( CNP ) nu sant protejate cum ar fi la o banca sau alte instituti Va rog sa ma lamuriti in acest sens si ce lege incalca Facebook :O#-o
Website de socializare nu va poate solicita CNP si alte date considerate sensibile.
Ar fi interesant si de dorit sa lecturati, daca inca nu ati facut-o, termenii si conditiile de utilizare a site-ului respectiv. Pana una-alta, exista si posibilitate de comunicare cu administratorii si/sau moderatorii (intr-un cuvant cu reprezentantii).
Ieri mi-au cerut sa indentific persoane dopa poza . am indentificat si sa deblocat contul . azi lau blocat din nou si solicita act de indentitate cu poza eliberat de stat , aceste documente detin date personale . Zic ei ca le confrunta cu baza de date , de unde au ei datele mele personale ?