avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nelamurire deblocare cont Facebook, solicitare date ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nelamurire deblocare cont Facebook, solicitare date personale

Cu cateva zile in urma cei de la Facebook Romania au blocat contul .Ieri lam deblocat , dar azi lau blocat iar si-mi cer sa ma indentific cu act de indentitate care sa detina CNP pentru a-l confrunta cu baza de date . Cand am deschis cont nu a cerut si act sa detina CNP Nelamurirea mea cea mare e . De unde au ei CNP meu , si in regulamentul lor spun ca sant o retea de SOCIALIZARE . Deci datele mele personale ( CNP ) nu sant protejate cum ar fi la o banca sau alte instituti Va rog sa ma lamuriti in acest sens si ce lege incalca Facebook :O#-o
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 10:10, 19 Martie 2015
Website de socializare nu va poate solicita CNP si alte date considerate sensibile.
Ar fi interesant si de dorit sa lecturati, daca inca nu ati facut-o, termenii si conditiile de utilizare a site-ului respectiv. Pana una-alta, exista si posibilitate de comunicare cu administratorii si/sau moderatorii (intr-un cuvant cu reprezentantii).
Ieri mi-au cerut sa indentific persoane dopa poza . am indentificat si sa deblocat contul . azi lau blocat din nou si solicita act de indentitate cu poza eliberat de stat , aceste documente detin date personale . Zic ei ca le confrunta cu baza de date , de unde au ei datele mele personale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul,calculatorul meu si internetul alexandruteutisan alexandruteutisan Am deschis cont pe Facebook , dupa cateva zile mi-au slicitat sa confirm contul cu codul trimis de Facebook pe nr de telefon al meu am confirmat ,a doua zi ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe site-urile de socializare Lauricius Lauricius Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv si m-ar ajuta niste pareri. Sunt hartuita pe facebook de un individ, hartuire insemnand ca posteaza comentarii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ... Daniela0022 Daniela0022 Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără ... (vezi toată discuția)