Azi a trimis email sa le timit copie dupa acul de indentitate cu poza si date personale pentru a face verificare a indentitati , asta ma duce la gandul ca au acces la daza de date personale ale individului , nu inteleg cum pot verifica datele ca ci in momentul in care soliciti deschidere de cont pe Facebook nu ti se solicita nici un act de indentitate , in regulamentul lor spun foarte clar ca daca cineva va solicita date ei le vor pune la dispozitie .
Am deschis cont pe Facebook , dupa cateva zile mi-au slicitat sa confirm contul cu codul trimis de Facebook pe nr de telefon al meu am confirmat ,a doua zi iarasi , a treia zi din nou , de fiecare data am confirmat , dupa un timp imi blocheaza contul si-mi cere sa indentific persoane din poze , cu nume personale , am mai vorbit cu alti prieteni si miau spus ca lor le-a solicitat copie dupa actul de indentitate ( CI ) sau ( BI ) . Eu nu cred ca este legal ca o retea de socializare sa solicite sa indentifici persoane dupa nume ( ca pe infractori ) sau sa ti ceara copie dupa actul de indentitate si sa o trimiti pe o retea de socializare ca Facebook . A indentifica o persoana dupa poza eu cred ca e violare a vieti private art.226 ali.2 . Solicit ajutor pentru a sti ce mesaj sa le trimit la cei de la Facebook . Eu interpretez actul lor ca abvuziv , sau au nevoie de date personale de indentitate si pe urma sa fie folosite in alt scop ; Frauda electorala si de ce nu chiar deschidere de conturi in banci , atata timp cat solicita copie dupa actul de indentitate
X-(
~ final discuție ~