Buna ziua! Am luat in anul 2011 de la firma vodafone un telefon cu abonament de 12 euro lunar! Ieri a fost sunat bunicul meu ,pentru ca acolo am domiciuliul(dar nu mai locuiesc acolo si nu am ajuns sa imi fac mutarea inca) de o doamna de la o societate din constanta care a cerut detalii cu privire la mine spunand doar ca am un dosar in lucru: gen daca mai locuiesc acolo, daca mama, tata locuieste acolo, daca s-a schimbat starea mea civila, nevrand sa se prezinte cand bunicul i-a spus ca nu ii ofera nici o informatie fara sa stie cu cine are placerea! Dupa ce am aflat , am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca numai de la vodafone poate sa fie problema! Nu am mai avut posibilitatea sa platesc abonamentul si in luna iulie mi-a venit o ultima factura pe email de 240 de lei! Si am aflat ca si acasa a venit o somatie inainte de a se emite ultima factura pentru o suma de 104 de lei.Alta somatie nu am primit. Nici nu am fost instiintata in vreun fel de cei de la vodafone ca acest lucru se poate intampla! Am fost ieri la vodafone si am platit o suma de 50 de lei ... si mi-au dat un nr de telefon la care sa sun....dar acolo nu raspunde nimeni(am stat cam 1 ora si am asteptat in telefon)!!! De la vodafon mi-au spus k a fost reziliat contractul de catre ei si vanduta creanta.....As dori sa ma lamuriti ce se poate intampla? era ramas inca un an din perioada contractuala ! Mentionez ca nici cu un operator vodafone de la facturi si plati nu am putut lua legatura ....Eu datoria fata de ei vreau sa mi-o platesc ...dar nu as avea bani sa platesc si reziliere si comisioanele firmei de recuperari(fiind somer neindemnizat si la momentul inheierii abonamentului eram la facultate). As putea cumva sa rezolv sa platesc doar factura care mi-a fost trimisa si lunile urmatoare ei pana la data de astazi si eventual o reconectare? De la vodafone nu mi-au dat nici macar un detaliu referitor la ce suma as avea de plata. Va multumesc anticipat pentru ajutor!!!
incercati sa adresati o notificare/reclamatie scrisa la sediul social principal al acestora iar in situatia in care nu vi se va comunica in 30 de zile nici un raspuns va puteti adresa OPC
Buna ziua! La cei de la vodafone sa ma adresez ? Precizez ca cei de la Mars pe mine nu m-au contactat inca si nici vreo scrisoare nu am primit de la ei! Macar daca cei de la vodafone m-ar fi contactat as fi mers si as fi platit pe bucati sau ceva.Dar nici alta somatie nu am mai primit de la ei si nici email.
Offtopic: De ce sa nu numeasca societatile? In primul rand e normal sa stim cum se comporta, intr-o piata libera si transparenta. In al doilea rand, din cele expuse nu vad sa se fi infaptuit vreo nelegalitate, cei de la Vodafone actionand, zic eu, corect.
Ontopic: Incercati sa luati legatura cu un reprezentant VF (va puteti duce personal la o reprezentanta din centrele comerciale) si sa ii expuneti situatia, rugandu-l sa vi se trimita o situatie completa a datoriilor dvs, precum si ce posibilitati de reconectare ati avea. Teoretic, numarul l-ati putea reprimi.
In situatia in care considerati un abuz din partea lor in ceea ce priveste facutrarea, va puteti adresa ANPC.