avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incheierea unui contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incheierea unui contract

Buna ziua! Am semnat un contract Vodafone in urma cu doi ani. Sunt plecat in germania de un an, iar abonamentul meu functioneaza inca in tara. Acum doua luni, la cateva zile dupa terminarea termenului in care contractul era valabil, am sunat din Germania sa anunt ca vreau sa incheiem contractul. Cei de la Vodafone mi-au spus ca vor reveni cu un apel. Nu am mai primit acel apel iar factura mea nu a incetat sa imi vina in acea luna. Nu am mai platit factura deoarece i-am instiintat ca as vrea sa renunt definitiv la contract iar cu 3 saptamani in urma m-am intors in tara si am fost la un sediu Vodafone pentru a incheia personal contractul. Mi s-a spus ca in momentul in care achit factura, ei vor rezilia contractul. Nu am achitat inca factura si pentru ca a mai trecut o luna, am mai primit inca o factura, deci as avea doua facturi de plata desi eu nu am putut folosi telefonul deloc pentru neplata. Ce as putea face pentru a rezolva aceasta problema ? I-am instiintat cu doua luni in urma ca as vrea sa renunt la abonament si toate facturile erau la zi ,iar contractul nu a fost reziliat . Va multumesc mult pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
SerendipityA, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:49, 27 August 2014
SerendipityA a scris:
I-am instiintat cu doua luni in urma ca as vrea sa renunt la abonament si toate facturile erau la zi ,iar contractul nu a fost reziliat .

Instiintarea trebuia facuta in scris (direct la un sediu Vodafine sau prin email), altfel ei se vor prevala ca nu aveti cum sa dovediti ca ati vorbit la telefon si ati solicitat incetarea. Japca pe fata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vodafone georgepr georgepr Din 2001 pana in decembrie 2008 am avut pe firma un contract cu Vodafone. Din ianuarie 2008 am completat contractul cu un serviciu de date (internet) care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone inainte de termen ranedo ranedo Buna ziua! Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care ... (vezi toată discuția)