avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamant fara stapan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamant fara stapan

De 20 de ani lucrez, platesc impozit si folosesc cateva hectare de pamant care sunt ale unor rude decedate .Cei decedati este unchiul si sotia acestuia al mamei mele.Parintii mei i-au ingrijit si i-au ingropat dupa care casa a fost trecuta pe numele tatei.dar cu pamantul nu am putut face nimic, ci platesc impozit si e dat in arenda.Unchii mamei nu au avut copii. Cum fac sa trec pe numele meu(pamantul)? mentionez ca exista ceva nepoti ale rudelor decedate dar cine stie unde sunt?ce sa fac ,unde sa apelez ,ca sa fie tot pamantul pe numele meu ,sau al copiilor mei?
Cel mai recent răspuns: bisoc_camelia , utilizator 20:21, 22 Octombrie 2012
mergeti la primarie si solicitati anexa @$ de pe urma celor 2 defuncti, dupa ce identificati ascendentii /rude colaterale deschideti succesiunea la un notariat
nu stie nimeni cine sunt urmasii avand in vedere ca cei 2 defuncti n-au avut copii si casa cu gradina si dependinte le-a donat tatalui meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii unui concubin mostenesc pe celalalt concubin? AurelP. AurelP. Buna ziua. As dori si eu un raspuns la o intrebare mai complicata despre o mostenire. Sper ca am nimerit locul potrivit unde sa intreb fiindca nu sunt prea bun ... (vezi toată discuția)
Mostenitori legali monalisa16 monalisa16 Pot fi mostenitori legali descendentii(copiii) unui mostenitor colateral ordinar (var primar cu defunctul,gradul patru) in conditiile in care si acesta e ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire hotnog_ionut hotnog_ionut o matusa a mea a fost casatorita cu un cetatean. nu au avut copii. eu sunt nepot de gradul 1 a matusii. aceasta a avut pe rol 4 ha de teren arabil. matusa mea ... (vezi toată discuția)