avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie sportiva FARA personalitate juridica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie sportiva FARA personalitate juridica

Am infiintat o asociatie sportiva fara personalitate juridica, iar de la directia pt sport si tineret care mi-a eliberat certificatul de inregistrare SPORTIVA mi s-a spus ca nu mai am nevoie de altceva. Totusi pe forumul avocatnet am observat ca este mentionata obligativitatea obtinerii unui certificat de inregistrre FISCALA. Este obligatoriu? Si daca da, ce am de facut in mod concret pentru aceasta? Si ce va presupune ulterior- contabilitate, bilant, taxe? Ca o firma??
Cel mai recent răspuns: delia_a , utilizator 14:50, 16 Octombrie 2012
Contractul de asociere se înregistrează la organul fiscal competent de unde aveti sediul, în termen de 15 zile de la data încheierii acestuia. Mergeti (persoana desemnata in contract sa reprezinte asocierea) si va dau ei informatii.
Nu va fi vorba de contabilitatea in partida dubla deci nici de bilant.
Cateva informatii puteti afla la adresa [ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns.
Care este organul fiscal competent? Mentionez ca sediul este in sectorul 6 Bucuresti.
Multumesc
Si cat de grav este ca nu am inregistrat contractul la timp? Cred ca a trecut mai mult de o luna de cand am inregistrat asociatia in registrul sportiv.
Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate band muzical fluxdeejay fluxdeejay Buna ziua. Ce trebuie să facem sa intram in legalitate . Suntem 5 băieți care formăm o trupa muzicală si vrem sa presta serviciile legal. Ce fel de ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse de o asociatie sportiva G.V. G.V. Buna, avem o Asociatie sportiva infiintata in anul 2013. Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuiesc depuse, si pana la ce data? Cum fac contabilitatea, ce ... (vezi toată discuția)
Societatea civica Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Ce obligatii fiscale are o societate civila profesionala de psihologie?.... (vezi toată discuția)