Buna, avem o Asociatie sportiva infiintata in anul 2013. Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuiesc depuse, si pana la ce data? Cum fac contabilitatea, ce registre trebuiesc luate? daca cineva ma putea ajuta, va multumesc
Trebuie sa precizati daca sunteti o asociatie sportiva fara persoanalitate furidica constituita pe legea educatiei fizice si sportului nr. 69/2000 si pentru care trebuie sa tineti contabilitatea in partida simpla cu depunerea D200 si a altora cateva sau sunteti constituita pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile si tineti contabilitatea in partida dubla cu depunere bilant si D101.
Nu am inca la mine actele de infiintare, dar suntem parinti unor mici sportivi, dorim sa strangem fonduri din 2%, de aceea am infiintat asociatia. Multumesc
Sume din 2% puteti aduna doar daca asociatia e infiintata pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile. Va adresati persoanelor cu contract de munca care trebuie sa depuna formularul 230 pentru a va directiona 2% din impozitul pe salariu si celor care trevuie sa depuna obligatoriu sau facultativ declaratia 200.
Termenul pana la care pot depune aceste formulare este 25 mai 2014.
Trebuie sa aveti un cont bancar valabil pe asociatie.