avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contabilitate la asociatie sportiva - fotbal
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contabilitate la asociatie sportiva - fotbal

Buna ziua! Reprezint o asociatie sportiva cu profil fotbal, deci un ONG, nu facem bani (profit, etc), doar cheltuim. Intrebarea mea este daca trebuie facut vreun raport, bilant si predat la finante? Pt ca asociatia plateste baremul arbitrilor, de mentionat faptul ca am facut un contract cu o firma care ne a virat in cont o suma care sa ne acopere cheltuielile (contract de sponsorizare). Si aici am emotii ca nu cumva sa primesc ceva scrisorele de la FISC. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 29 Noiembrie 2013
Daca sunteti infiintata pe baga og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, trebuie sa tineti contabilitate in partida dubla, intocmiti la sfarsit de an balanta pe baza careia un contabil autorizat membru ceccar va intocmeste si semneaza un bilant pe care-l depuneti la finante. Mai trebuie sa depuneti pana pe 25 februarie 2014 declaratia 101.
Puteti sa desfasurati la primavara campanai de convindere a celor care au contracte de munca sau care au venituri din actvitati independente si profesii liberale, sa va directioneze 2% din impozitul pe venit pe care ei oricum il vireaza la stat.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatiile nonprofit andreea_florina andreea_florina Buna ziua. Pentru o asociatie de parinti a scolii, in care avem fonduri din 2% din salar, ce acte si declaratii trebuie depuse si intocmite? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cum se poate beneficia de redirectionare 2% rikihd rikihd Am o fetita bolnava, tratamentul ei ne costa o suma de bani considerabila , pentru a beneficia de redirectionare de 2 % trebuie sa conving mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Ong primii pasi sorin110 sorin110 Buna ziua, sunt presedintele unui ONG din septembrie anul trecut. Am citit mai multe post-uri aici pe forumul ONG, m-au ajutat sa inteleg mai bine ... (vezi toată discuția)