avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa pentru mineri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa pentru mineri

Buna ziua, vin cu rugamintea sa ma ajutati in clarificarea unei nelamuruiri : Am un fost salariat care a lucrat 20 de ani in unitate intr-o mina de nisip ca muncitor necalificat si apoi ca vagonetar si trebuie sa-i intocmesc dosarul pentru pensie. In cartea de munca se specifica ca a lucrat in grupa I de munca 100% . La intocmirea acestei adeverinte specific ca ultima data 01.04.2001 sau data la care a plecat din societate , respectiv anul 2009? El pana in 2009 a lucrat in acelasi loc .
Persoana care a lucrat inaintea mea , la unele adeverinte a scris ca ultima data (de la....pana la....) data la care a plecat din societate ( cei mai multi mineri au plecat deoarece aceasta s-a inchis in 2009) , la altele a trecut data de 01.04.2001. Eu nu stiu ce data sa trec . Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a 2 a de munca ,anterior 2001 pt. dosar pensie artemita artemita adeverinta este intocmita potrivit modelului prevazut la Anexa 14 din H. G. nr 257/2011 ,art.126 (1) pe baza pontajelor lunare . Casa de pensii nu o ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? ghiorghe ghiorghe Sunt nascut in 21-04-1961. Din anul 1980-ianurie 14 pana pe 15 iunie 1982 am lucrat Grupa I 100 %. Armata 15-06-1982 pana pe 15 decembrie 1983. Angajat 10 ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? angeleny07 angeleny07 Buna ziua ma numesc Budae Simion sunt nascut in data de 1954.s dori sa imi spuneti cand as putea sa ies la pensie daca ani mei de munca cu cotizatiile ... (vezi toată discuția)