avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselatorie administrator bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselatorie administrator bloc

Buna ziua,

Ce pot face in situatia in care asociatia de proprietari a semnat un contract pe o suma mare de bani cu un administrator de bloc, platesc si eu si acesta nu executa din contract nici 20% dar ia banii ca si cum ar face tot ce scrie in contract?
Presedintele si comitetul sunt prietenii lui si deci nu vor reactiona in vreun fel.
Ce pot face eu singur? Mi se pare o inselatorie sa faci un contract, sa iei niste bani multi si apoi sa nu faci ce scrie in contract ca trebuie sa faci.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costin Savescu , utilizator 16:06, 16 Octombrie 2012
Adunarea generala si Comitetul decid in privinta administratorului si nu un singur locatar .Daca se va constata ca a incalcat legea , acesta va raspunde .
In fata cui, cum va raspunde doamna avocata si pe ce baza legala? Cum se va constata si de catre cine incalcarea legii? De cind adunarea generala si comitetul executiv sunt agenti constatatori, doamna avocata?
Asta stiam, stie oricine din Romania ce spuneti dvs., intrebarea mea era legata de ce pot face, nu de ce nu pot face.
Si un singur proprietar - vorbim aici de Asociatia de proprietari, eu nu sunt doar locatar - poate avea dreptul la a cunoaste ce si cum plateste.
Aveti idee ca vad ca sunteti avocata, cind se va schimba legea 230?
Dar ce va nemultumeste asa tare la legea 230 ?
Intrebati pe cei care discuta in parlament s-o schimbe si va rog sa raminem on topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile prin care un presedinte poate initia un proces Sever Simion Sever Simion Care sunt conditiile obligatorii prin care un presedinte de asociatie, comitetul executiv poate introduce asociatia de proprietari intr-un proces impotriva ... (vezi toată discuția)
Unde se contesta alegerile? Costica33 Costica33 Unde si cum se pot contesta niste alegeri intr-o asociatie de proprietari, alegeri care nu au respectat legea 230 si normele de aplicare? Banuiesc ca una e ... (vezi toată discuția)
Hotararile adunarii generale handsu handsu Ce se intampla cu valabiilitatea hotararilor aduse de adunarea generala , in cazul in care lucrurile reglementate prin acestea s-au schimbat , dar adunarea ... (vezi toată discuția)