Buna ziua. Daca am un contract incheiat cu o firma de constructii pentru 5000 mc balast( cantitate ce a fost achitata integral la momentul semnarii contractului) si firma respectiva nu a ridicat toata marfa, intre timp a expirat permisul de exploatare ( mentionez ca raportarile catre apele romane au fost facute cu toata cantitatea, diferenta de material se regaseste in fisele de magazie ca fiind pe stoc) pot sa-i livrez in continuare diferenta de material. Va multumesc.
buna ziua!
Nu este tocmai domeniul meu, dar, presupun ca dumneavoastra aveti ca si activitati autorizate:
1. exploatarea balastierei: extragerea balastului, sortare, concasare, în urma cărora rezultă produsele finite destinate vanzarii catre diversi beneficiari
2. depozitare produsele finite destinate vanzarii
3. comercializarea materialelor cu pricina
Avand in vedere faptul ca v-a expirat permisul de balastare, nu mai puteti exploata albia cursului de apa, sorta, concasa, dar nu vi se anuleaza si dreptul de a depozita ceea ce deja ati scos si nici de a vinde produsele depozitate.....
Transfer intre gestiuni
ady09
buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)