avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM POT BENEFICIA DE CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM POT BENEFICIA DE CASA

buna ziua,am si eu o mare problema pe care notarul nu ma putut lamurii.eu si sotul meu locuim cu bunicul(bunicul are 2fice dar nu le prea pasa de el,uneia chiar deloc) acestuia pe care al ingrijim de 1an si..bunica este dec de aprox 3anii,timp in care nu sa facut succesiunea pt una din fice nu vrea..'averea' este o casuta mica batraneasca si 2500mp din care bunicul ia cedat unui frate 300mp printr-o hartie scrisa de mana cu martori,ne legalizata,..bunicul vrea sa ne lase noua casa si ceva teren,din pacate la notar a spus ca nu e posibil,tin sa mentionez ca una din fice(mama sotului meu) vrea sa ne cedeze partea ei,noi locuim cu buni in acea casa si are nevoie urgent de repereti pe care nu le putem face atata timp cat cealalta fica ne ameninta ca ne da afara..deci rugamintea mea ar fi daca exista vreo modalitate pt a intra in posesia casei sau a terenului,tin sa mentionez ca doar casa a fost construita cu bunica,terenul fiind al bunicului mostenire de la parintii sai...va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum pot mosteni? brandoza2004 brandoza2004 buna ziua.am si eu o intrebare: cum imi poate lasa bunicul \'mostenire\' in vreun fel pt ca nu sa facut succesiunea de pe urma bunicii dec acum 2 anii,bunicul ... (vezi toată discuția)
Cum le dam incredere parintilor satrico satrico Buna ziua ,nu stim daca titlu suna bine dar despre ce este vorba , parinti mei au mostenit o casa batraneasca ,cu terenul aferent in mediul rural (ei avand ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire brandoza2004 brandoza2004 buna ziua,bunica e dec de 2 anii au mai ramas ca mostenitorii de drept bunicul si 2 fice..una nu vrea sa deschida succesiunea pana nu moare bunicul,eu ca ... (vezi toată discuția)