Mama mea detine impreuna cu tatal meu 2 apartamente in cota 50/50 !
Ei sunt divortatati de 3 ani, nici unul pana acum neinvocand partajul inca !
Mama pentru mai multa siguranta pentru ca numai avem incredere in el , vrea sa mearga sa puna stampile pe acte, nu stiu sigur unde? la Cadastru?
Am auzit varianta cu cel care detine cealalta jumatate poate merge sa puna stamiple dar unde? Imi puteti da va rog adresa exacta ? si demersurile care trebuie sa le faca mama inclusiv cu ce acte trebuie sa mearga pentru a ai pune acele stampile acolo !
Multumesc Anticipat !
Stampila care se pune la Cadastru presupun, asta intreb, pentru a impiedica o eventuala incercare de vanzare a tatalui ! sau o frauda ! Se pune o stampila pe acte nu stiu exact care !
Nu se pune nicio stampila nicaieri.
Daca parintii au cumparat imobilul pe cote parti, tatal poate sa-si vanda cota lui oricui doreste. Daca nu e precizat pe act cat are fiecare ca si cota, nu poate vinde deloc, nimic pana la partaj
Nu , nu e precizat nimic pe cote parti, mai intai trebuie facut partajul desigur, mama nu a mers pana la partaj, dar in tata numai avem incredere noi membrii famililei! Ne asteptam sa faca partajul probabil ! Putem face ceva pentru a intra in posesia actelor de vanzare-cumparare a imobilelor ? pentru ca el a sustras contractele ambelor case fara acordul mamei mele , si am vrea macar sa intram in posesia unor copii, sau sa anuntam undeva ! Sa nu faca doamne fereste ceva cu ele !
Nu are ce sa faca cu ele, trebuie sa ceara partajul intai.
Cate o copie dupa acte puteti lua de la notariatele unde s-a perfectat vanzarea.
Puteti lua si de la oficiu de cadastru cate un buletin de informare.
Daca tatal s-a adresat instantei pt partaj puteti vedea pe portalul instantelor de judecata ( www.portajust.ro) dupa judecatoria de care apartine mama cu domiciliu si numele mamei.
Intrebare
ContSters262343
Parintii mei se cearta pe o garsoniera , mai mult tatal meu care ameninta ca o va vinde. Parintii mei sunt divortati ( pana acum nici unul nu a pus problema ... (vezi toată discuția)
Testament.....
stefa.stefa
suntem 2 surori.tata vrea sa lase testament.detine o casa cu 2 camere,o anexa cu o camera si o bucatarie,o dacie veche,gradina....precizez ca doar anexa nu ... (vezi toată discuția)