avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... schimbare procuror prin..respingerea recuzarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

schimbare procuror prin..respingerea recuzarii

buna ziua!
Am o urmarire penala. Se face cerere de recuzare a procurorului. Cererea e respinsa. Dupa audierea la tov Prim, dosarul e repartizat altui procuror. Se intreaba din ce motiv s-au schimbat procurorii, daca recuzarea a fost respinsa. Raspunsul e...halucinant: s-a intors dosarul la sectie ptr suplimentare cercetari si agentul care a suplimentat (acelasi care a cercetat si in prima faza) este supervizat acum de noul procuror. Mentionez ca in prima faza dosarul fusese cu recomandare NUP din partea politiei.
Ce explicatie acceptabila ar putea fi?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimb de procurori... ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal. Initial, de la politie, a venit cu recomandare NUP. Cand am mers la parchet sa ma interesez de redactarea ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala -recuzare si stramutare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Intr-un dosar penal in legatura cu infractiuni economice, s-a dispus NUP de catre Parchet.Instanta a intors insa dos.pe art.278 alin .8 lit b din C.p.p. ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar penal cu nup/sup ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Mi s-a facut o plangere penala acum aproape 2 ani. Pe parcurs, am primit recomandare NUP de la politie, procurorul a intors (abuziv dupa parerea ... (vezi toată discuția)