avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare

Buna seara,
Am primit o cerere de chemare in judecata - pretentii, am depus intampinare in termen legal si am cerut judecarea in lipsa. Cauza a fost amanata pentru comunicarea intampinarii. La cateva zile primesc o alta cerere de majoare a cantimii pentru care este trimisa citatie pentru acelasi termen ...sa mai depun o completare la intampinare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 16:23, 17 Octombrie 2012
Este vorba de neplata intretinerii?
da
puteti depune o completare in masura in care considerati ca este utila
pe citatie scrie sa depun un inscris in caz de neprezentare
Citatiile sunt tip.
Probabil reclamanta va depune la fiecare termen cerere de modificare a catimii, pana cand se vor hotara sa finalizare procesul.
Nu cred ca este nevoie sa depuneti din nou intampinare, ci doar daca in urma comunicarilor intervin aspecte noi.
Daca recunoasteti in totalitate debitul si penalizarile, veti fi obligata la plata acestora precum si la plata onorariului de avocat daca a fost angajat in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta : chemat in judecata IntrebareUrgenta IntrebareUrgenta Buna ziua.Daca am fost dat in judecata si am primit acasa sa ma prezint pe data de 26.05.2015 in tribunal pentru neplata intretinerii,in caz ca nu ma prezint ... (vezi toată discuția)
Explicatia expresiei prima zi înfãþiºare cioarec carmen cioarec carmen care este considerată prima zi de înfăţişare în cazul în care după mai multe termene , reclamantul modifică cererea de chemare în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare tardiv; raspuns la intampinare ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. Din cate am inteles exista un art din codul muncii care se refera la faptul ca intimata trebuie sa depuna intampinara pana la primul termen de ... (vezi toată discuția)