avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai pot face ceva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai pot face ceva?

Am fost lovit cu bata de basball in cap de un magar care se pare ca are ceva pile prin oras.
Procurorul i-a dat SUP sub motivul ca l-am provocat, insa nici macar nu mi-a zis cum!
Am depus plangere la judecator, am facut scandal prin presa, la CSM , presedentia Romaniei,etc iar judecatorul a zis ca l-am provocat facandui favoruri sexuale prietenei sale pe Yahoo si ca culmea prietena lui e minora.

Ce pot face mai departe? ambele afirmatii fiind false, prietena lui are 25 de ani !!!!!!!!!!! iar eu nu le-am scris pe Yahoo nimic la aia!

as cere o expertiza, dar ce expertiza sa cer cand:

1. fapta s-a intamplat in 2009
2. nu am vorbit cu fata respectiva pe mess, cum ... sa demonstrez caii verzi de pe pereti ca sunt albi si nu verzi, din moment ce ei nici nu exista ?!

La dosar nu e nici o conversatie!!! doar declaratia lui verbala cum ca as fi facut-o!!!

Ce sa fac?! Nu vreau sa ma las nici batut in fata unui prostalau de bani gata!!!

e prea de tot!
Cel mai recent răspuns: hopyhope , utilizator 11:45, 17 Octombrie 2012
Contactati persoana specializata care analizand documentele din dosar se poate pronunta asupra eventualilor cai de parcurs
:( Nu vreau sa dau mii de lei la un avocat pe degeaba.
Am sa-l atac in civil.

In cazul unui SUP daca merg pe civil voi avea sansa sa mai chem martori, chem expertizez, sa se reanalizeze probe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal - retinere circumsntanta atenuanta 73 lit b. xuser xuser Pe scurt: In cazul in care am conversat cu o domnsioara pe internet, iar prietenul domnisoarei profitand de faptulul ca avea acces la adresa de Yahoo ... (vezi toată discuția)
Arhiva yahoo messenger - proba sau nu in instanta? xuser xuser La prima vedere oricine e tentat sa zica ca nu constitue proba in instanta, pentru ca orice se gaseste pe calculatorul cuiva poate fi modificat.Cu un program ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-probe discutii messenger andreimarga andreimarga buna ziua. pot fi utiliziate ca proba intr-un dosar penal conersatiile de pe messanger? Speta este urmatoarea: -mi-a fost furat telefonul mobil, iar pe ... (vezi toată discuția)