avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema leasing

Buna ziua. Anul acesta in februarie-martie , am predat masina celor de la Impuls Leasing fiind in imposibilitate de a plati ratele. In luna aprilie 2012 am fost anuntata de catre cei de la Impuls ca masina a fost vanduta si ca urmeaza a mi se factura suma de aproximativ 3000 lei rezultata in urma vanzarii (suma ce ma oblig sa o suport conform contractului). Dupa cateva zile de la aceasta conversatie, am sunat la ei, si am intrebat de factura aferenta sumei precizate anterior. Mi-au spus ca o voi primi. La sfarsitul lunii aprilie, pe 30, le-am dat un e-mail in care ii intrebam de aceasta factura. Cert este ca , ieri, am primit acasa un document de la un executor judecatoresc, prin care eram informata ca va trebui sa platesc x suma, constituita din debit restant, cheltuieli si onorariu executare. L-am sunat pe executorul in cauza si mi-a spus sa sun la Impuls. Cert este ca pana in momentul de fata nu am primit aceasta factura nici prin posta nici prin e-mail, eu nu am refuzat sa platesc aceasta suma si sincer nu mi se pare corect ca eu sa suport niste cheltuieli de executare din moment ce eu nu am purtat discutii cu Impuls Leasing privind plata debitului restant. Stiam ca pentru a apela la un executor judecatoresc, ar trebui sa aiba loc un proces si ulterior in baza unei sentinte judecatoresti sa se treaca la recuperarea bunului, creantei samd...
Cert este ca trebuie sa ii abordez pe cei de la Impuls Leasing si mi-ar fi de mare ajutor un sfat.

Cu stima,

Andreea

Alte discuții în legătură

Executare silita cosmin_horia cosmin_horia Buna ziua, Am o nelamurire legat de o executare silita, am avut un contract de leasing auto iar pe la inceputul anului 2011 am intampinat ceva probleme, in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu leasing sandyel sandyel buna ziua ,in 2008 am achizitionat um matiz in leasing (ca pers fizica)in 2010 am inceput sa raman restant lunile ,februarie, martie,aprilie neavand de unde sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata si de executare oana voinea oana voinea de la asociatia de locatari ne-au dat in judecata ptr. un rest de ne plata la reparatia acoperisului.Amers si am dat restanta la inceputul luni iunie si de la ... (vezi toată discuția)