avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delocalizare franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delocalizare franta

Buna ziua, am 50 ani si sunt angajata cu catre de munca ca asistent manager. As vrea sa plec in franta la anul si asi vrea sa stiu daca beneficiez de acel E301 si in ce conditii. Adica cum as putea sa intru in posesia acelui drept de somaj. mersi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 17 Octombrie 2012
Formularul E 301 este o "adeverinţă privind perioadele ce trebuie luate în considerare pentru
acordarea prestaţiilor de şomaj.
Obiectivul său este acela de a atesta perioadele de asigurare, de muncă sau perioadele asimilate unor perioade de asigurare sau de muncă realizate de un lucrător salariat într-un stat membru, astfel încât acesta să-şi poată exercita, eventual, drepturile la prestaţiile de şomaj pe teritoriul unui alt stat membru.

[ link extern ]

Formularul E 301 este emis de institutia competenta in materie de somaj a statului membru in care lucratorul in cauza si-a exercitat activitatea profesionala precedenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Formular e301 babaangi babaangi Va rog foarte mult sa-mi spuneti de unde pot sa iau formularul E301, pentru a atesta ca nu am muncit nici o zi, in Romania, in anul 2009. Trebuie tradus si ... (vezi toată discuția)
Ani vechime munca strainatate natalia15 natalia15 buna ziua,am lucrat in strainatate 3 ani si in urma completarii formularului E301 am primit acasa de la autoritatile straine o hartie din care reiese ce am ... (vezi toată discuția)