Buna seara,am si eu o intrebare:insolventa este acelasi lucru cu faliment,reorganizare judiciara sau dizolvare?daca nu care este diferenta intre ele si ce insemna cand o firma inchide prin dizolvare?in cazul insolventei,un angajator are tot dreptul sa concedieze o femeie insarcinata(mie asa mi-a spus sefa mea)?daca nu,care sunt drepturile unei gravide in astfel de situatie,avand in vedere ca angajatorul zice ca ar fi inchis prin metoda asta(nu am certitudinea decat din vorbele ei,faptic nu mi-a aratat nici un act precum ca ar fi inchis prin insolventa si la cererea mea sa-mi dea o copie dupa decizia de inchidere prin insolventa m-a refuzat total spunandu-mi ca nu-mi va da nimik ca nu e obligata),mi-a lasat postul activ ca eu sa imi iau pana in luna a 7 a medicale,pe care le vrea insa fara a beneficia eu de vre-un ban pe aceasta perioada nici macar din medicale?am inteles ca pe aceste medicale angajatorul isi recupereaza banii,insa totodata si angajatul beneficiaza de un procentaj din salariu brut,respectiv 75% cum am eu scris pe medical:codul 01?va rog mult daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu aceste intrebari,multumesc frumos.