Doresc sa stiu daca este specificat in cadrul unui normativ oricare ar fi acela daca dispozitia catre caserie indiferent plata sau incasare trebuie sa aiba evidenta separata intr-un registru special de urmarire emitere si daca mai trebuie inregistrata in registru de intrare iesire numere al societatii; pe unitate(locatie) separata?
Multumesc
Conform Ord. 3512/2008, "Dispozitia de plata/incasare catre casierie"- (Cod14-4-4) trebuie sa contina obligatoriu numarul si data intocmirii formularului respectiv. In acest caz, chiar daca nu exista un cadru legal in care sa fie specificat ca trebuie tinuta evidenta emiterii, consider ca este obligatorie inregistrarea acestora intr-un registru cu numere de ordine alocate numai in acest scop.
Registru de casa
niko79
Buna ziua!
Am o societate cu 2 puncte de lucru (magazine) si sediu. Am pentru fiecare cate un reg. de casa, deci in total 3. La sfarsit de saptamana iau ... (vezi toată discuția)
Casa
alinacraciun
buna
am fost intrebata daca e adevarat ca pentru banii predati de la casier la administrator trebuie sa se completeze chitanta nu monetar ca pana acum; stie ... (vezi toată discuția)