Am sentimentul ca avocatul angajat de mine a coalizat cu partea adversa, nu am probe dar flerul asta imi spune, mai ales ca la ultima infatisare a fost mai mult absent decat prezent in instanta... Luni avem recurs, solicitasem o amanare avocatului privind obtinerea unei probe, azi m-a intiintat ca se va judeca recursul ca nu poate cere amanare... Imi suna ciudat... mai pot rezilia contractul si obtine si onorariul? mentionez ca nu e semnat contractul doar dl avocat sustine ca si-ar fi depus delegatia la dosar... Ce ma sfatuiti si cum ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua,
suspiciunea dvs. ar putea sa fie intemeiata numai daca mai aveti si altceva decat faptul ca ar fi fost absent la un termen de judecata. Timpul pe care il aveti la dispozitie este destul de scurt si cred ca este riscant sa va schimbati avocatul asa cum intentionati.
Totusi, pentru linistea dvs puteti face ceva cu adevarat util : mergeti la un avocat si platiti o consultatie pentru a verifica modul de abordare facut de cel pe care l-ati platit deja. Consider ca un avocat decent ar putea sa va arate daca cel angajat a ales o cale corecta dpdv juridic.
Contractul cu primul avocat poate sa fie reziliat de dvs - in ce priveste arestituirea onorariului - aceasta ar trebui facuta in parte, proportional cu munca deja efectuata. Cel mai probabil insa nu va veti mai vedea acei bani.
Puteti rezilia oricand contractul de asistenta, dar trebuie sa aveti grija sa nu va prejudiciati drepturile in sensul de a nu avea avocat la termenul la care se va judeca recursul.
In privinta onorariului, discutati personal cu avocatul si ajungeti la o intelegere.
momentul este foarte tarziu sa va puneti intrebarile astea. e f probabil ca flerul Dvs sa va insele si sa nu credeti ca un avocat decent va accepta sa intre doar sa puna concluzii la un recurs.
mare atentie ! nu vreau sa par arogant dar adevarul asta este : sunt multe lucruri pe care le poti intelege doar dupa ce'ai frecat bancile facultatii si ale instantelor
Caut avocat
marinica71
sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi ... (vezi toată discuția)