avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte

Buna ziua,

cum se numeste contractul cand cineva iti da in folosinta un spatiu si tu in schimb ii dai spre folosire un echipament???????
am si eu nevoie de un model........multumesc
Buna ziua,

contract de barter.

Zi buna,
Av. costi Boncu
Barterul este o operatiune comerciala prin care se efectueaza un schimb de marfuri avand valori echivalente, eliminandu-se transferul de sume de bani intre participanti.

Model gasiti aici
[ link extern ]
vrem sa facem un contract de comodat, insa acesta este cu titlu gratuit. Cum scriu eu ca ii dau ca, comodatar sa foloseasca echipamentul meu in schimbul spatiului primit de la comodat?
Atunci nu mai este contract de comodat. Contractul de comodat este contractul prin care proprietarul acorda unei alte persoane un drept de folosinta gratuita asupra unui bun aflat in proprietatea sa. Insasi dumneavoastra afirmati ca puneti la dispozitia unei persoane un echipament in schimbul unui spatiu ...
asa este...si atunci ce fel de contract trebuie facut?????

Alte discuții în legătură

Închirierea unor echipamente cu contract de comodat este un act de evaziune fiscală, sau nu ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Daca inchiriez anumite echipamente , printr-un contract de comodat, se npoate numi sau evaziune fiscala sau alt tip de infractiune ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat între societãþi comerciale mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Contractul de comodat se poate incheia intre doua societati, persoane juridice? Acesta trebuie inregistrat la adminstratia financiara ? (vezi toată discuția)
Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)