In data de 26.06.2009, in urma unui proces , am castigat in instanta ,in urma unei hotarari irevocabile si definitive suma de 1500 lei daune materiale si 800 lei cheltuieli de judecata, respectiv onorariul avocatului.
Pana la data de 24.06.2012, nu am primit nici un leu, nu am mai intreprins nimic.In data de 25.06.2012, am deschis un proces la judecatorie ,printr-un executor judecatoresc pentru executare silita.In data de 16.07.2012 a fost eliberata o somatie de plata catre debitor...acesta nu este in tara in acest moment, a fost timp de 2 saptamani , dar este din nou plecat...ce pot face in acest caz?Cumva faptul ca au trecut 3 ani ,timp in care n-am recuperat sumele, ma afecteaza?Faptul ca am deschis procesul pe 25, exact cu o zi inainte de implinirea celor 3 ani se ia in considerare, sau data sentintei din 16.07.?Cum pot face mai departe executare daca nu este in tara?
Va multumesc!
Executorul judecatoresc daca primeste titlul executoriu poate demara procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului ,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
se poate cere executarea silita asupra terenului detinut in coproprietate, dar scoaterea la licitatie publica se va putea face numai dupa scoaterea din indiviziune