avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Azi am luat de la Executorul jud. INCHEIERE ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Azi am luat de la Executorul jud. INCHEIERE INCETARE ...

Buna ziua, Azi am luat de la Executorul jud. INCHEIERE INCETARE EXECUTARE, deoarece pe raza executorului jud. Debitorul nu are bunuri in schimb mi-a zis ca Debitorul ar mai avea ceva teren in jud. Dimbovita si o pensiune in Mahmudia jud Tulcea. Ce /cum as putea sa procedez sa vedem daca este adevarat . Apoi ce demersuri ar trebuii sa fac pentru a-mi recupera creditul, care este destul de mare (30 000 euro ) ? va multumesc anticipat . Astept un raspuns pe Email sau tel. 0745084017.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:49, 26 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Preluati dosarul de executare silita .contactati executor judecatoresc responsabil teritorial jud Tulcea care poate desfasura demersuri la autoritati si comunica daca debitorul este sau nu solvabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de executare inceput de executorul bancar in anul 2009 Irina S. Irina S. Dosarele de executare incepute de catre un executor bancar in anul 2009 (titilu executoriu, contract de imprumut, executare silita incuviintata de catre ... (vezi toată discuția)
Hotarare tribunalul braila iuly_m iuly_m buna seara, unchiul meu din isaccea jud tulcea a castigat un proces din care are de recuperat niste bani de la o persoana din braila , dar aceasta persoana sta ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar de executare silita de la un executor la altul, se poate? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari, avem un dosar de executare silita pentru restante la intretinere pe numele unui locatar din bloc, dosarul fiind ... (vezi toată discuția)