avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare tribunalul Braila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare tribunalul Braila

buna seara, unchiul meu din isaccea jud tulcea a castigat un proces din care are de recuperat niste bani de la o persoana din braila , dar aceasta persoana sta nelegal si locuieste in isaccea, a castigat la judecatorie a facut recurs la tribunal persoana aceea si i sa respins. acum trebuie sa o investeasca executoriu?? procesul e obligatia de a face prin care unchiul trebuie sai returneze masina persoanei, iar persoana sai dea inapoi banii cuveniti dati pe masina, trebuie sa apeleze la un executor din braila sau din tulcea??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:49, 20 Noiembrie 2013
Este necesar ca in baza hotararii definitive sa apelati initial la executor responsbil domiciliului debitorului
Executorul judecatoresc va desfasura demersuri la autoritati in vederea evidentierii bunurilor in evidenta pentru procedura de executare silita
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o persoana alexgg alexgg buna ziua , as dori sa ma ajutati daca se poate cu niste informatii pentru unchiul meu. unchiul meu din isaccea acum 6 ani a cumparat o masina din isaccea de ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca urmatoarea problema sdsr1 sdsr1 Buna ziua! As avea o intrebare: unde se judeca procesele care au ca scop recuperarea unei sume de bani imprumutata cu Contract notarial dar in care persoana ... (vezi toată discuția)
Executare cu executor judecatoresc aaa123 aaa123 am dat in judecata ANRP-ul pt a-mi da banii despagubire pe legea nr9 pt bunurile abandonate pe statul bulgar si am castigat in prima instanta., la tulcea. ... (vezi toată discuția)