buna ziua , as dori sa ma ajutati daca se poate cu niste informatii pentru unchiul meu. unchiul meu din isaccea acum 6 ani a cumparat o masina din isaccea de la o persoana, care normal e din braila dar lucreaza acolo. I-a dat banii au facut o chitanta de mana persoana respectiva spunandu-i ca ulterior o sa faca actele sa-i faca o factura pe masina respectiva deoarece masina era pe firma. In chitanta respectiva au precizat date tot pentru ce s-au dat banii si etc., unchiul meu tot ia spus persoanei hai sa facem actele, ia stai ca maine ca poimaine si ulterior a aflat ca femeia respectiva a vandut firma unei alte persoane. A incercat sa o dea in judecata la tulcea, s-a declinat dosarul la braila a achitat taxa de timbru tot, vad ca la judecatorie scrie OBLIGATIA DE A FACE, s-a prezentat la primul termen , parata nu s-a prezentat si judecatoria dupa ce a spus ce a avut de spus la intrebat ce solicita a spus ca vrea restituirea banilor si persoana sa vina sa-si ia masina !!! a spus ok si ca ramane in pronuntare apoi pe internet scria in pronuntare apoi s-a modificat cu amână pronunţarea asupra excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive la 10.04.2013 , iar pe 10.04 Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive ca neîntemeiată. Dispune repunerea pe rol a cauzei cu citarea părţilor pentru continuarea judecăţii , la termenul din data de 17 aprilie 2013 Sala 2 , dar nu trebuie sal citeze??? ce spune ce ar trebui sa faca ?? bani de avocat nu are are o pensie amarata..
buna seara , revin dupa o perioada, unchiul meu in cele din urma a castigat procesul instanta obligand-o pe parata sa ii restitue suma de bani data, si pe parata sa vina sa isi ia masina. in penultima zi parata a facut recurs iar unul dintre motive spunand de prescriere. chitanta a fost datata in 2007 . dar daca era vorba de prescriere instanta nu spunea din oficiu ca actiunea este prescrisa ??? .