avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... furt conducte din subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

furt conducte din subsolul blocului

buna ziua,

am si eu o nelamurire:deunazi, presedintele asociatiei a trimis 2 mecanici la noi in bloc sa taie conductyele din subsolul blocului, conducte pe care noi nu le mai folosim deoarece fiecare are centrala pe gaze proprie.nu a cerut voie nimanui, le-a taiat cam 800 kg fier pe care le-a dus la un centru de colectare si le-a vindut.cand am intrebat cum a putut sa faca acest lucru ne-a spus ca nu ne apartin noua.
toti suntem proprietari si din cate stiu si subsolul blocului este tot al nostru.cum putem lamuri acest lucru?este corect cum a procedat?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:12, 17 Octombrie 2012
Nu l-ati intrebat ce-a facut cu banii? Daca conductele nu sunt ale proprietarilor, atunci ale cui sunt?
am vb cu administratorul asociatiei care mi-a raspuns ca nu este treaba ei, nu stie si sa intrebam presedintele.eu as vrea sa stiu daca exista vreo lege , ceva care se refera la acest lucru, daca ar putea avea o baza juritica .
Dar presedintele este proprietar in acel condominiu ?.:O
normal ca toti locatarii sunt proprietari.asociatia are 500 de apartamente.va inchipuiti ca in tot cartierul a taiat pina si barele metalice din spatele blocului unde ne bateam covoarele? eu stau de 30 de ani in acest cartier si aceste bare le-am gasit acolo, iar acum ni s-a raspuns ca au fost puse de locatarii unui bloc vecin si ei nu au vrut sa le mai lase.am verificat in cartier unde stiam ca mai exista asa ceva insa au disparut de peste tot.ce putem face?cum putem sa rezolvam? baza legala , va rog mult daca exista????

multumesc anticipat
Nu inteleg ce baza legala va trebuie.
Vedeti ce s-a facut cu banii luati pe conducte. Daca banii au intrat in visteria asociatiei, sa zicem ca e in regula. Daca au intrat in buzunarul presedintelui, atunci aveti de a face cu un furt. Sesizati politia.

Alte discuții în legătură

Desfiintare bara batut covoarele xlite xlite Am o problema si as dori niste lamuriri din partea dv. Am in fata blocului o bara de batut covoarele. Doresc desfiintarea ei. E cam singura ramasa din ... (vezi toată discuția)
Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului ContSters195112 ContSters195112 buna ziua, am si eu o problema foarte grava. am fost intr-un concediu de cateva zile iar cand am revenit cu sotul acasa m-am trezit cu casa inundata cu apa ... (vezi toată discuția)