avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desfiintare bara batut covoarele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desfiintare bara batut covoarele

Am o problema si as dori niste lamuriri din partea dv.

Am in fata blocului o bara de batut covoarele. Doresc desfiintarea ei. E cam singura ramasa din cartier si e intens folosita de foarte multa lume, unii chiar vin cu masinile din alte parti pentru a-si bate covoarele aici. In zilele dinainte de sarbatori e un calvar, de la 7 dimineata pana seara la 9-10 se bat covoare incontinuu. Nu stiu ce sa mai fac, nu respecta orele de liniste, zgomotul este amplificat de ecoul dintre blocuri, praful este in cantitati industriale, apa cu care isi curata covoarele la sfarsit este aruncata in spatiul verde sau direct pe asfalt.....

Am facut reclamatie la primarie si ADP sa o desfiinteze si mi s-a comunicat ca pentru desfiintarea ei este nevoie de acordul asociatiei de locatari. Eu locuiesc in blocul de langa respectiva asociatie de locatari si nu am cum sa obtin aceasta aprobare, fiind intr-o alta asociatie de locatari.
Bara respectiva e situata pe domeniul public, practic este intr-o parcare si este foarte aproape de spatiul verde al blocului vecin. Asta inseamna ca apartine asociatiei de locatari respective?
Spuneti-mi ce ar trebui sa fac sa obtin desfiintarea ei legal si fara certuri cu vecinii.
Va multumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: CipZec , utilizator 12:42, 27 Aprilie 2018
Spatiul pe care este amplasata bara de covoare este in administratia primariei. Deci de adresat, v-ati adresat bine, numai ca functionarilor de-acolo le e lene sau asteapta sa vina premierul sa le spuna ce au de facut.

Asociatia de proprietari nu are nicio competenta dincolo de zidurile blocului.
Sfatul meu este ca sa faceti o petitie semnata de vecinii Dv. din bloc, sa aiba semnatura si stampila presedintelui asociatiei Dv. prin care se cere desfiintarea acelei bare. Aratati in petitie toate necazurile, praf, murdarie, apa aruncata pe spatiul verde etc.
Poate asa le deschideti baierile creierului acelor functionari de la ADP.

Peste tot in lume se are grija de mediul inconjurator, numai unii trogloditi pripasiti prin autoritatile locale au surzit si au orbit cu totul..... Si tocmai acestia ar trebui sa aiba grija de domeniul public.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
elga50, moderator
Este un subiect foarte vechi, dar sunt curios daca s-a rezolvat in vreun fel.
O problema asemanatoare este si in spatele blocului meu, unii oameni revin la metodele comuniste si din ce in ce mai des se iese la batut covoare.
Bara este situata intr-o parcare, exact intre 2 locuri de parcare (un loc pe verticala si unul pe orizontala, formand un T)
Pe langa inconvenintele de praf, murdarie, precizate mai sus, am gasit masina zgariata de la copiii care "se dau pe bara", ajutandu-se de bara masinii.
Interesant este faptul ca exact la jumatate de metru de bara, in continuarea ei, s-a montat acel indicator albastru pe care scrie "parcare de resedinta (x locuri)". Ceea ce ma face sa cred ca primaria nu considera nicio problema legata de existenta barei de covoare.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
CipZec, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batatorul de covoare severinvlad severinvlad Pe vremuri erau prezente langa fiecare bloc si erau folosite foarte mult de locatari. Intre timp lumea prefera tot mai mult aspiratorul sau spalatoria (auto) ... (vezi toată discuția)
Dezafectare batator de covoare amplasat ilegal AnaMariaAdina AnaMariaAdina Buna ziua, Sper sa ma puteti indruma pentru a pune capat unei situatii mai mult decat deranjante. Locuiesc la parterul blocului iar in dreptul geamului de la ... (vezi toată discuția)
Loc parcare pavady pavady in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de ... (vezi toată discuția)