avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc - cum se plateste onorariul
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc - cum se plateste onorariul

Buna ziua ,

Am un proces castigat si urmeaza sa execut debitorul . Plata onorariului pt executor cum se face ? Eu creditor platesc executorul si la sfarsit imi recuperez suma de la debitor tot prin executor ? Sau executorul il executa direct pe debitor pentru suma in cauza ce reprezinta onorariul sau ?

Cel mai recent răspuns: dobroiu virgil , utilizator 22:41, 20 Octombrie 2012
Executorul judecatoresc ,conditionat de disponibilitatea si resursele debitorului decide modalitatea de plata onorariu
De regula onorariul se achita de catre creditor,urmand a fi recuperat de la debitor prin executarea silita
ambele variante sunt posibile, discutati cu executorul
se platesc avansat de catre creditor cheltuieli de executare cat si avans de onoarariu insa acesta din urma nu este obligatariu....dar cheltuielile sunt.....totul se va recupera de la debitor si vor fi distribuite/eliberate sumele conform cpc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc solicita un onorariu ... rolinschi rolinschi In cazul in care executorul judecatoresc solicita un onorariu de 7200 lei iar in urma procesului de contastatie la executare silita, judecatorul diminueaza ... (vezi toată discuția)