avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perioada ramasa neexecutata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Perioada ramasa neexecutata

buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o mare problema cu care ma confrunt! am fost condamnat in anul 2007 la o pedeapsa de 5 ani si 2 luni pedeapsa cu executare. am fost arestat la data de 24 august 2007. am fost eliberat la data de 04 martie 2011, in acel moment avand 62 zile castig la munca care sunt considerate zile executate. va rog sa imi spuneti perioada care mi-a ramas neexecutata este pana la data de 24 octombrie 2012, sau se scad cele 62 zile si atunci perioada ramasa neexecutata este pana 22augut 2011. astept un raspuns si va multumesc foarte mult

Cel mai recent răspuns: florinneagu , utilizator 04:53, 18 Octombrie 2012
De zilele câştigate prin munca prestată în penitenciar aţi beneficiat la obţinerea liberării condiţionate. Pedeapsa aplicată va trebui să ajungă la termen pentru a fi considerată executată în integralitatea ei .
De la momentul la care pedeapsa va ajunge la termen, va începe să curgă tremenul pentru reabilitare.
multumesc mult. dar eu am o alta problema. am fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, iar la etilotest aveam 0.74 in aerul expirat. mai mult ca sigur exista posibilitatea ca la proba biologica sa fie peste 0.80 limita admisa ceea ce duce la intocmirea unui dosar penal. doream sa stiu daca a trecut perioada de incercare sau nu. in mod normal mai ar fi trebuit sa treaca inca 10 zile. dar doream sa stiu daca se tine cont de zilele(castig)care se considera executate sau ma astept la o alta condamnare?????
Parerea mea e ca se tine cont de zilele castig. Cel mai sigur ar fi sa va uitati in actele pe care vi le-au dat la liberare sau sa scoateti un cazier.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice; recidiva siacobici siacobici este vorba despre fratele maeu care este recidivist.A fost arestat pt.lovitura cauzatoare de moarte si a primit 6 ani jumate,in 2002.In 2005 a fost eliberat pt ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier juridic catalin1709 catalin1709 care este termenul legal pentru reabilitarea cazierului? am fost condamnat la 3 ani si 4 luni, arestat in perioada 07.10.03- 04.07.06. as dori sa stiu data ... (vezi toată discuția)
Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)