avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier juridic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier juridic

care este termenul legal pentru reabilitarea cazierului?
am fost condamnat la 3 ani si 4 luni, arestat in perioada 07.10.03- 04.07.06.
as dori sa stiu data cand pot deschide procesul pentru reabilitare?
va multumesc anticipat
Puteti depune cererea , reabilitarea , in cazul dvs. se poate face dupa trecerea unui termen de 5 ani si jumatate de la data liberarii din detentie.

5 ani si 6 luni de cand m-am eliberat?

Da , de la data la care a luat sfarsit executarea pedepsei, daca ati fost eliberat la termen.Daca ati fost liberat conditionat, tremenul de reabilitare curge de la data implinirii si a restului de pedeapsa neexecutat in inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul reabilitare rianovich rianovich Buna ziua, In arest preventiv, am executat 13 luni... Am fost condamnat definitiv in Aprilie 2014 la 3 ani cu executare. Am executat restul pana la 2/3 si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea! claudia elena claudia elena Buna ziua! Fiti draguti reabilitarea se poate face mai de vreme? Un prieten de al meu a fost condamnat 3 ani si 6 luni din care a facut 2 ani si acum 1 sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)