avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Buna seara, daca un angajat da in judecata angajatorul pentru nerespectarea codului muncii respectiv neefectuarea instructajului de ssm ulterior aflind ca exista o fisa de ssm in care figurau instructaje efectuate dar fara a fi semnate si de instruit si pentru schimbarea locului de munca fara a i se face act aditional la contractul de munca,pentru incalcarea dreptului la demnitate in munca ,ce sanse de cistig are
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 18 Octombrie 2012
Daca acele documente nu sunt semnate de catre salariat, acestea nu pot sa produca efecte juridice.
Sansele dvs depind de mai multi factori ... nu cred ca va putem spune excat daca veti castiga litigiul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru activitate ssm neefectuata in trecut?? narcisa_narcisa narcisa_narcisa Cum se procedeaza daca o societate a avut o perioada in care nu s-a ocupat nimeni de activitatea SSM? sunt 2 persoane angajate care nu nici macar fisa. cum ... (vezi toată discuția)
Fisa de instructaj ssm si su suciu_diana suciu_diana Buna seara, am 2 intrebari legate de fisele de instrucatj SSM, respectiv SU: 1. Se poate semna, la sectiunea \"Persoana care a verificat instructajul\" ... (vezi toată discuția)
Accident de lucru monik27 monik27 Buna in data de 04.05.09 am avut un accident de lucru,soldat cu amputarea degetului mijlociu si reconstructia degetului aratator si inelar.Nu am avut contract ... (vezi toată discuția)