avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Existà un registru judetean unde vin ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Existà un registru judetean unde vin inregistrate toate actele de vanzare cumparare imobiliare ?

Buna seara tuturor! Doresc sa va intreb daca in Romania exista un registru unde vin comunicate si inregistrate toate vanzarile - cumpararile de terenuri sau de imobile de la nivel judetean ? Ma explic mai bine : daca eu a-si dori sa stiu ce bunuri imobiliare are o persoana pe numele ei, unde trebuie sa ma adresez? Pot sti cand si la care birou notaril s-a facut actul? Sunt publice acest tip de informatii?
Và multumesc anticipat la toti !
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 01:09, 18 Octombrie 2012
din pacate, dupa stiinta mea nu exista o astfel de baza de date nici macar la nivel de judet. poate sunt si alte pareri si alti useri mai informati. si eu sunt interesata de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare extravilan Venetia Venetia Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren (4900mp) din care este prins cu o suprafata de 700mp in intravilan din spusele primariei(se poate elibera adeverinta ... (vezi toată discuția)
Donatie zsuzsa78 zsuzsa78 Buna, daca poate sa-mi spuna cineva cca cat ma costa la notar transcrierea unui teren intravilan, de 0.100 HA, dat in donatie de catre bunica. Multumesc, ... (vezi toată discuția)
Am certificat de calitate de mostenitor si ... radumn radumn Buna ziua, Am certificat de calitate de mostenitor dupa binicii mei( din 28.04.2006 ).Nu am intreprins inca nimic cu privire la mostenirea ce imi revine.La ... (vezi toată discuția)