Acum o saptamana am fost batut pe strada, noaptea pe la ora 3 in fata unui club din cluj. Muzica mergea afara, eu eram putin baut, si din greseala, am intrat putin cu umarul intr-o fata. Mi-am cerut iertare, si mi-a spus daca o mai ating o sa-mi para rau. Am stat departe, si dintr-o data au venit 2 baieti si au inceput sa urle cu injuraturi la mine. Am inceput sa-mi cer iertare si de la ei, si dintr-o data pustiul(de 17 ani) m-a lovit in spranceana. Dupa vreo 10 secunde, celalalt tip m-a lovit in fata si mi-a blocat maxilarul(suspiciune de fractura, asta au spus medicii), dupa ce m-a lovit in fata, eu vroiam sa ma duc de acolo si eram cu spatele. El m-a impins, telefonul fiind in mana, l-am scapat. Pustiul l-a luat si dupa 4-5 zile mi l-a dat inapoi. Eu nu stiam ca el m-a lovit, ca erau prea multi pe acolo, si vedeam alb peste tot. AM fost la politie, am depus plangere, etc., etc. Dupa 2-3 zile, ma suna maica-sa ca ar fi bine sa-mi retrag plangerea, ca el n-a facut nimic, decat m-a ajutat (ea nu stia ca fiul ei m-a lovit). Am fost la medici, taxi, unul dintre ei a impins-o pe o prietena. Ea avand telefonul in buzunarul din spate, s-a crapat ecranul. Medicul legist + radiografii + timp pierdut + umilinta + n-am fost la ore(universitate) + n-am fost la lucru.
Maine trebuie sa merg la politie, dar eu nu-mi retrag plangerea pana nu primesc ce mi se cuvine.
Intrebarea mea este: cat as putea sa cer de la ei?